Vrijgezellenfeest

Vrijgezellenfeest in Friesland

Gaat jouw beste vriend of vriendin trouwen? Dan mag een spectaculair en origineel vrijgezellenfeest zeker niet ontbreken. Breng de sfeer er direct in met onze spannende escape room. Beland in een bloedstollend avontuur waarbij jullie moeten samenwerken om te ontsnappen aan een beruchte motorbende. Het zweet staat op het voorhoofd en de adrenaline giert door jullie lichamen. De klok, die tikt genadeloos door. Durven jullie het aan? 

Escape room Friesland

Achteraf lachen jullie om de bizarre acties in de escape room. Maar op het moment zelf is het een kwestie van overleven. Er is maar één vraag in de escape room: gaan jullie het redden? Escape Room-The Holiday geeft het vrijgezellenfeest nét even dat beetje extra wat je zoekt. Onze escape room staat in het mooie vakantiepark De Wite Burch dat ligt in een uniek en prachtig stukje Friesland. Tussen de Friese meren en de bossen bij Gaasterland. 

Escape room arrangementen

Escape Room-The Holiday heeft 3 verschillende spannende arrangementen voor een onvergetelijk vrijgezellenfeest. Boek nu het koffie/thee-arrangement, borrelarrangement of het uitgebreide diner-arrangement. Je kunt onze spannende escape room in Friesland al reserveren vanaf 2 personen tot maximaal 14 personen (verdeeld in 2 groepen).