Real life game Friesland

Real life game Friesland

Beleef samen met jouw vrienden, collega's of familie een unieke real life game in Friesland! Escape Room-The Holiday is een perfecte activiteit voor een bedrijfsuitjevrijgezellenfeest of vriendendag. Met deze real life game wordt puzzelen gecombineerd met een spannend verhaal waarbij je werkt aan teambuilding. Je gaat helemaal op in het bloedstollende verhaal terwijl de klok genadeloos doortikt. 

Arrangementen real life game

Doe de real life game in Friesland en ontsnap uit het 'vakantiehuis' in vakantiepark De Wite Burch. Escape Room-The Holiday is een zinderend avontuur waarbij je met jouw team moet samenwerken om te ontglippen uit de handen van een beruchte Friese motorbende. Ga de zenuwslopende uitdaging aan en ontdek of jullie het zullen redden. Je kunt kiezen uit 3 verschillende arrangementen: koffie/thee-arrangement, borrelarrangement of het uitgebreide diner-arrangement. Durf jij het aan?

Boek nu de escape room

Je kunt de escape room al vanaf 4 personen reserveren en met maximaal 14 personen (verdeeld in 2 groepen) meedoen. Escape Room-The Holiday ligt in een prachtige omgeving in Friesland. Verstopt tussen de uitgestrekte Friese meren en de Gaasterlandse bossen op vakantiepark De Wite Burch. Boek snel of neem contact met ons op via 06-50572250 of stuur een mail naar info@escaperoomtheholiday.nl