Bedrijfsuitje

Bedrijfsuitje? Escape room!

Escape Room-The Holiday is een spannend en uniek bedrijfsuitje in Friesland. Duik samen met je collega's in deze escape room en werk samen om te ontsnappen aan een beruchte motorbende. Een escape room is een onvergetelijke ervaring die je wilt delen met jouw collega's. Voel de adrenaline door je lijf gieren terwijl je uitdagende puzzels probeert op te lossen. En de klok? Die tikt ongenadig door. Durven jullie het aan? 

Bedrijfsuitje Friesland

De escape room vind je op een prachtige locatie middenin het karakteristieke Friese landschap. Verstopt tussen de Friese meren en de Gaasterlandse bossen staat een luxe vakantiehuis op vakantiepark De Wite Burch. Alhoewel, wanneer je arriveert tref je een krot aan. En dan krijg je het ook nog eens aan de stok met de eigenaar. Voordat je het weet zit een beruchte motorbende achter je aan en jij zit opgesloten in het vakantiehuisje. Ga de zenuwslopende uitdaging aan! Kies uit 3 arrangementen en ontdek of jij en je collega's ontsnappen. 

Reserveer de escape room

Reserveer snel of neem contact met ons op via 06-50572250. Je kunt ook een mail sturen naar info@escaperoomtheholiday.nl. Er kunnen minimaal 4 collega's en maximaal 14 collega's (verdeeld in 2 groepen) tegelijk in de escape room. Ook voor specifieke vragen over het bedrijfsuitje en de teambuilding kun je contact met ons opnemen. Wij helpen je graag!