Voor wie?


Voor wie niet? Dat kunnen we beter vragen! Een escape room is een unieke ervaring die je met zowel collega’s als vrienden en familie kunt delen. In een team van maximaal 7 personen probeer je te ontsnappen uit een mysterieuze, afgesloten kamer. Om dat te doen moet je samen alle obstakels uit de weg ruimen en uitdagende puzzels oplossen.
En dat allemaal binnen 60 minuten…

 

Feesten en partijen

Heb je een verjaardag, jubileum, vrijgezellenfeest of een andere speciale gelegenheid? Wat het ook is, je viert het bij escape room-The Holiday! Ga de uitdaging aan en bevrijd jezelf en jouw gezelschap uit de escape room, voordat het te laat is. Eventueel sluiten jullie de dag feestelijk af met een hapje en een drankje in eetcafé De Burcht. Dit kan makkelijk met één van onze arrangementen.

 

Kinderfeestje 

Zoek je een uitdagend en spannend kinderfeest? Dat kan met onze Kinderescape! Een uur lang samenwerken, codes kraken, puzzelen en uiteindelijk ontsnappen! De begeleiding en uitdagingen zijn helemaal aangepast op de leeftijd van de kinderen. Er is tijd voor cadeautjes uitpakken, patat en snacks én genoeg tijd om te spelen bij het speelpaviljoen.
Benieuwd? Bekijk snel het arrangement

 

Escape room als bedrijfsuitje

Zoek je ideeën voor een leuk bedrijfsuitje in de omgeving van Friesland? Wat dacht je van het spelen van een interactieve real life game? Dat kan bij escape room-The Holiday. Je leert je collega’s pas écht kennen door samen te ontsnappen uit een afgesloten kamer. Middels flink wat hersenarbeid en uitstekend teamwork lossen jullie bloedstollende raadsels op! Een goede oefening dus voor creatief denken en efficiënt samenwerken. Maar bovenal, een dag vol plezier en verrassingen!

 

Gezellig samen

Breng tijd door met je geliefde, je vrienden of je familie. Door samen op avontuur te gaan met deze real life game wordt jullie band ook nog eens versterkt! Je staat voor verborgen raadsels en technische uitdagingen, terwijl de klok doortikt...
Dankzij een dosis gezonde spanning én een hele hoop lol belooft het een memorabele dag te worden.

       

 

Let op! De minimale leeftijd van deelnemers is 12 jaar.