KINDERFEESTJE BIJ ESCAPE ROOM - THE HOLIDAY

Op zoek naar een leuk en origineel kinderfeestje? Naast de Escape Room voor volwassenen hebben we nu ook de ‘Kinder Escape’. Door middel van aangepaste begeleiding, een paar aanpassingen in het spel en eenvoudigere versies van de puzzels is Escape Room - The Holiday een erg leuke en geschikte activiteit voor een kinderfeestje. Een uur lang spanning, codes kraken, puzzelen en samenwerken en uiteindelijk; Ontsnappen! 

 

Vanaf de leeftijd van 10 jaar kun je bij ons een origineel kinderfeestje organiseren. De prijs per kind is €13,50. Er kunnen maximaal 7 kinderen per keer de Escape Room spelen. Wil je meer weten? Neem dan contact op via het onderstaande contactformulier of bel: 06-50572250 dan stellen we graag samen met jullie een leuke middag samen!


EEN COMPLEET KINDERFEESTJE?

Dat kan! In combinatie met het Kinder Escape arrangement heb je een super leuk en geheel verzorgd kinderfeestje. Na het escapen kunnen de kinderen de cadeautjes uitpakken, krijgen ze een patatje en drinken, en kunnen ze nog lekker spelen bij Speelpaviljoen de Avonturij. Wanneer de groep groter is als 7 kinderen ziet de volgorde er iets anders uit, maar dat vertellen we je graag.